بازدیدها: 1283
عبدالله رئیسی رتبه ۲ کنکور سراسری
- عبدالله رئیسی رتبه ۲ کنکور، آقازاده واقعی ایران ؛ از یک روستای بی نام و نشان سراوانِ سيستان و بلوچستان،که آب و غذا برایشان کمیاب است و قلم و دفتر نایاب … هزاران سلام به تو و پشتکارت
- عبدالله رئیسی یک قهرمان واقعی در زمینه علم…
- بین هوش و استعداد ذاتی و زحمت و تلاش و کسب مهارت هاي فراشناختی، کدامیک برای موفقیت مؤثرتر است؟
- برای من مهارتهاي فراشناختی بیش از هوش و استعداد کمکم کرد. نحوهی مطالعهام با بقیهی دوستانم فرق داشت. من در خوابگاه درس میخواندم و هماتاقیهایم بیشتر برای امتحانات مدرسه درس میخواندند اما من طبق برنامهی راهبردی درس میخواندم.
- گاهی دبیر جلوتر یا عقبتر تدریس می کرد و برنامهام کمی تغییر می کرد و به برنامهی مدرسه نمیرسیدم اما سعی کردم از برنامهی راهبردی کانون عقب نمانم.
- درکنار درس خواندن، کار کردن را از چه سنی شروع کردی؟
- قبل از اینکه به مدرسهی شبانهروزی بروم بیشتر کار میکردم اما وقتی به خوابگاه رفتم فقط در ایام تعطیل میتوانستم کار کنم. در تابستانها هم مدرسهی ما تعطیل نبود ودر آزمونها هم شرکت میکردم. روزهایی که تعطیل بودم، هم کار می کردم و هم درس میخواندم.
در ازای کار کردن دستمزد هم داشتی؟
- وقتی در کار کشاورزی به پدرم کمک میکردم دست مزد نمی گرفتم اما گاهی بطور آزاد کار میکردم تا کمکهزینهی تحصیلیام را فراهم کنم. بیشترین هزینهی تحصیلی من مربوط به هزینههاي رفتوآمد بود؛ چون فاصلهی بین خانه و مدرسهام 110 کیلومتر بود

پاسخ دهید